פסטה עם כרובית: פסטה Col Cavolofiore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך caciocavallo, גדילים זעפרן, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: מרק כרובית: Minestra di Cavolofiore, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה.
הוראות
1
בסיר כבד תחתית, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מלח. חלק את הכרובית לפרחים. בלנסי הכרובית במים הרותחים עד חצי מבושל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את הכרובית, שומרים את מי הבישול עבור הזיטי. תניח את הכרובית המבושלת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן
זיטי
3
קוצצים ו לרכך אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
בשר טחון
4
ממיסים את גדילי הזעפרן בכמה כפות של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לזרוק דגים, עגבניות ושום פרוס. בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, תה זעפרן, ואת אנשובי. באמצעות עץ ומערבבים ולהמשיך לבשל על חום בינוני עד אנשובי להתמוסס, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרן
תה
7
מוסיפים חצי מהכרובית המבושלת ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לכסות ולתת לבשל עד הכרובית מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאה
8
מנמיכים את החום נמוך ולאפשר לבשל, חשוף, בזמן שאתה מכין את זיטי. להחזיר את המים כרובית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן
זיטי
9
מוסיפים את זיטי ומבשלים באמצע הדרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיטי
10
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מוסיפים את הכרובית הנותרת, מכסים ונותנים לתבשיל להתבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהפסטה והכרובית מבושלות, כ-5 דקות. לזרוק עם שמן זית כתית, פטרוזיליה קצוץ caciocavallo. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.