פסטה עם קונפי ברווז צלוי איטי
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, פסטה עם קונפי ברווז קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רגלי ברווז צלויות באיטיות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, ברווז קונפי סלט פסטה, ו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי.
הוראות
סיר גדול של מים מומלחים להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים של מים, 2 כפות מלח).
המים הוא חימום, להרים את כל הבשר את רגלי הברווז מבושל לאט ושומר את העור. לקרוע את הבשר והעור לחתיכות קטנות.
מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
מוסיפים את החמאה ושומן ברווז ואת בשר ברווז ועור. מנמיכים את החום למדיום.
הפסטה במים הרותחים. מערבבים אותו מעת לעת.
השום והרוזמרין (אם שימוש) למחבת sauté. מבשלים לרגע, או עד ריחני רק מתחיל חום בקצוות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
הפסטה כאשר הוא אל דנטה, או להשתמש מלקחיים כדי לקחת אותו מן המים הרותחים ישר לתוך מחבת sauté. החזר את החום למדיום. לזרוק את הפסטה במחבת sauté, לוודא שהוא מצופה היטב.
הוסף עוד שומן ברווז במידת הצורך.
מוסיפים קצת פלפל שחור וכף אחת של מיץ לימון וזורקים שוב. לטעום ולהוסיף את הכף השנייה של מיץ לימון אם אתה רוצה.
מגישים מיד עם גרידת לימון מפוזרים על גבי.