קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פסטה עם קונפי ברווז צלוי איטי

פסטה עם קונפי ברווז צלוי איטי
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, פסטה עם קונפי ברווז קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רגלי ברווז צלויות באיטיות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, ברווז קונפי סלט פסטה, ו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי.

הוראות

1
סיר גדול של מים מומלחים להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים של מים, 2 כפות מלח).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
המים הוא חימום, להרים את כל הבשר את רגלי הברווז מבושל לאט ושומר את העור. לקרוע את הבשר והעור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החמאה ושומן ברווז ואת בשר ברווז ועור. מנמיכים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הפסטה במים הרותחים. מערבבים אותו מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
השום והרוזמרין (אם שימוש) למחבת sauté. מבשלים לרגע, או עד ריחני רק מתחיל חום בקצוות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הפסטה כאשר הוא אל דנטה, או להשתמש מלקחיים כדי לקחת אותו מן המים הרותחים ישר לתוך מחבת sauté. החזר את החום למדיום. לזרוק את הפסטה במחבת sauté, לוודא שהוא מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף עוד שומן ברווז במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
9
מוסיפים קצת פלפל שחור וכף אחת של מיץ לימון וזורקים שוב. לטעום ולהוסיף את הכף השנייה של מיץ לימון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
10
מגישים מיד עם גרידת לימון מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים