קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פסטה עם תאנים ופרושוטו

פסטה עם תאנים ופרושוטו
אם יש לכם פלפל, גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה בטטה-תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, תאנים עם פרושוטו, ו פרושוטו ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שתי פרוסות פרושוטו על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים את הפרושוטו עד פריך, כ 7 דקות ואז מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להתפורר פרושוטו לחתיכות ולהניח בצד לקישוט צלחת פסטה הושלמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגלגלים את 6 הפרוסות האחרות של פרושוטו עד לאורכו, ולאחר מכן דק פרוסה לרצועות ולהניח בצד עד הצורך ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בעוד מי הפסטה מגיעים לרתיחה, לחמם את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד עישון קל, ואז לבשל את הבצל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את השום, פרושו פרושוטו פרושוטו, פלפל, פתיתי צ ' ילי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטופרושוטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
מוסיפים את התאנים, מערבבים בעדינות כדי לערבב ולהוריד את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד התאנים מתחילים להישבר, על 4 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מבשלים את הפסטה עד שהיא" אל דנטה " בעקבות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז, שמירה על כוס קטנה של מי הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר ולרוקן את התערובת תאנה פרושוטו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה, ומערבבים כל הזמן, מוסיפים כמה שיותר מי פסטה כפי שנדרש כדי לייפות קלות את גדילי הפסטה, בדרך כלל על 1/4 עד 1/3 של כוס. לאחר הפסטה הוא צנרת חם ומעורב היטב, להוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מגישים את הפסטה בקערות בודדות, עקף עם קומץ של צנוברים קלויים, פרושוטו פריך מתפורר. להעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך