פסטה עם תאנים ופרושוטו
אם יש לכם פלפל, גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה בטטה-תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, תאנים עם פרושוטו, ו פרושוטו ותאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שתי פרוסות פרושוטו על תבנית אפייה.
אופים את הפרושוטו עד פריך, כ 7 דקות ואז מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להתפורר פרושוטו לחתיכות ולהניח בצד לקישוט צלחת פסטה הושלמה.
מגלגלים את 6 הפרוסות האחרות של פרושוטו עד לאורכו, ולאחר מכן דק פרוסה לרצועות ולהניח בצד עד הצורך ברוטב.
מניחים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בעוד מי הפסטה מגיעים לרתיחה, לחמם את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד עישון קל, ואז לבשל את הבצל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, פרושו פרושוטו פרושוטו, פלפל, פתיתי צ ' ילי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 4 דקות.
מוסיפים את התאנים, מערבבים בעדינות כדי לערבב ולהוריד את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד התאנים מתחילים להישבר, על 4 דקות. תתחמם.
מבשלים את הפסטה עד שהיא" אל דנטה " בעקבות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז, שמירה על כוס קטנה של מי הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר ולרוקן את התערובת תאנה פרושוטו על גבי.
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה, ומערבבים כל הזמן, מוסיפים כמה שיותר מי פסטה כפי שנדרש כדי לייפות קלות את גדילי הפסטה, בדרך כלל על 1/4 עד 1/3 של כוס. לאחר הפסטה הוא צנרת חם ומעורב היטב, להוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק.
מגישים את הפסטה בקערות בודדות, עקף עם קומץ של צנוברים קלויים, פרושוטו פריך מתפורר. להעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.