קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פסטה עם תאנים ופרושוטו

פסטה עם תאנים ופרושוטו
אם יש לכם פלפל, גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה בטטה-תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, תאנים עם פרושוטו, ו פרושוטו ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים שתי פרוסות פרושוטו על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים את הפרושוטו עד פריך, כ 7 דקות ואז מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להתפורר פרושוטו לחתיכות ולהניח בצד לקישוט צלחת פסטה הושלמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מגלגלים את 6 הפרוסות האחרות של פרושוטו עד לאורכו, ולאחר מכן דק פרוסה לרצועות ולהניח בצד עד הצורך ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בעוד מי הפסטה מגיעים לרתיחה, לחמם את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד עישון קל, ואז לבשל את הבצל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את השום, פרושו פרושוטו פרושוטו, פלפל, פתיתי צ ' ילי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטופרושוטו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מוסיפים את התאנים, מערבבים בעדינות כדי לערבב ולהוריד את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד התאנים מתחילים להישבר, על 4 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מבשלים את הפסטה עד שהיא" אל דנטה " בעקבות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז, שמירה על כוס קטנה של מי הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר ולרוקן את התערובת תאנה פרושוטו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה, ומערבבים כל הזמן, מוסיפים כמה שיותר מי פסטה כפי שנדרש כדי לייפות קלות את גדילי הפסטה, בדרך כלל על 1/4 עד 1/3 של כוס. לאחר הפסטה הוא צנרת חם ומעורב היטב, להוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים את הפסטה בקערות בודדות, עקף עם קומץ של צנוברים קלויים, פרושוטו פריך מתפורר. להעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)