קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פסטה עם תאנים ופרושוטו

פסטה עם תאנים ופרושוטו
אם יש לכם פלפל, גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה בטטה-תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, תאנים עם פרושוטו, ו פרושוטו ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שתי פרוסות פרושוטו על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים את הפרושוטו עד פריך, כ 7 דקות ואז מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, להתפורר פרושוטו לחתיכות ולהניח בצד לקישוט צלחת פסטה הושלמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגלגלים את 6 הפרוסות האחרות של פרושוטו עד לאורכו, ולאחר מכן דק פרוסה לרצועות ולהניח בצד עד הצורך ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מניחים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בעוד מי הפסטה מגיעים לרתיחה, לחמם את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד עישון קל, ואז לבשל את הבצל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את השום, פרושו פרושוטו פרושוטו, פלפל, פתיתי צ ' ילי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטופרושוטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
מוסיפים את התאנים, מערבבים בעדינות כדי לערבב ולהוריד את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להמשיך לבשל עד התאנים מתחילים להישבר, על 4 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מבשלים את הפסטה עד שהיא" אל דנטה " בעקבות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז, שמירה על כוס קטנה של מי הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר ולרוקן את התערובת תאנה פרושוטו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרושוטופרושוטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה, ומערבבים כל הזמן, מוסיפים כמה שיותר מי פסטה כפי שנדרש כדי לייפות קלות את גדילי הפסטה, בדרך כלל על 1/4 עד 1/3 של כוס. לאחר הפסטה הוא צנרת חם ומעורב היטב, להוסיף את הפטרוזיליה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים את הפסטה בקערות בודדות, עקף עם קומץ של צנוברים קלויים, פרושוטו פריך מתפורר. להעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה