פסטה פיצה בשר צבי אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה פיצה צבי לאפות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מקרוני מרפק, בשר צבי טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פיצה פסטה לאפות, פיצה פסטה לאפות, ו פיצה פסטה לאפות.
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, לבשל את הצבי, מלח ופלפל על אש בינונית עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז במידת הצורך.
מסננים את המקרוני; מניחים חצי משומן 2 qt. צלחת אפייה. למעלה עם חצי בשר צבי, רוטב פיצה, פטריות וגבינה. חזור על שכבות. מכסים ואופים ב 350° במשך 15 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד מחומם דרך גבינה נמסה.