פסטת מרדי גרא המיוחדת של גרנט
פסטה מארדי גרא המיוחדת של גרנט עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. . 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מלח ופלפל טחון, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פסטת מרדי גרא המיוחדת של גרנט, לואיזיאנה מרדי גרא פסטה, ו עוגות מרדי גרא (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומבשלים ומערבבים את הבצל הירוק, פטריות, ונקניקיות andouille עד הפטריות מתחילות לשחרר את הנוזל שלהם, כ 5 דקות. מערבבים שום ועגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני, 3 דקות; מערבבים את השרימפס, ומבשלים ומערבבים עד השרימפס הם אטומים ורודים, על 3 יותר דקות.
יוצקים יין לבן ומיץ לימון, ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי, על 8 דקות.
יוצקים שמנת כבדה, ומבשלים עד הקרם צמצם ועבה. מערבבים את הפלפל הירוק, אדום וצהוב.
ירידה על 2 כפות של חמאה קרה לקוביות. מחזיק את המחבת על ידי הידית, לסובב את הרוטב על אש בינונית נמוכה עד החמאה נמסה incorporated; לחזור כמה פעמים עם 2 יותר כפות חמאה עד כל החמאה שנותרה משולבת.
הסר את הרוטב מהחום, ומערבבים פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. בעדינות לזרוק את הרוטב עם פטוצ ' יני מבושל לשרת.