פסיפלורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל קצת פסיפל פרי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 846 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך תשוקה פירות, אפרסקים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את mascarpone, סוכר וניל עד חלקה. בקערה נפרדת, להקציף קרם כפול עד שהוא מוקצף ברכות. מקפלים mascarpone לערבב לתוך הקצפת, ואז להפריש.
חותכים 8 פירות תשוקה במחצית, לגרוף עיסת לתוך קערה קטנה ומערבבים את מיץ התפוזים. חותכים את הקרום את בריוש וחותכים כל פרוסה לרבעים.
להניח את בריוש (או עוגה) בתחתית של צלחת קצת או קערת זכוכית. למעלה זה עם חצי עיסת פרי התשוקה וחצי פרוסות אפרסק, ואז כפית מעל מחצית קרם mascarpone. חזור על השכבות שוב (שמירה על כמה פרוסות אפרסק בחזרה), ציפוי עם שכבה של מסקרפונה. השתמש עיסת מן הפרי תשוקה האחרון ואת פרוסות אפרסק שמורות כדי לקשט. קצת ישמור במקרר עד יום (לקשט רק לפני ההגשה).