פסיפלורה ופופס גויאבה
גשו לסופר וקנו יכול צוף גויאבה, כדי 8 פירות תשוקה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו פילו ופילו מנצ'גו עם סירופ פסיפלורה, פסיפלורה ופירות קוקוס חלב (חלב חינם, טבעוני), ו POG-Passion-Orange-Guava (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס מים, 1/4 כוס סוכר, ו1 כף מיץ ליים בקערה קטנה; סוכר stiruntil מתמוסס. באמצעות כף, סקופפלש מ פסיפלורה פירות לתערובת סוכר.תערובת זן דרך רשת בסדר מסננת לקערה קטנה; לחץ על זרעים עם rubberspatula כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר (תצטרך 1 כוס מתוח נוזלי);להשליך זרעים מסננת.
מחלקים תערובת פסיפלורה ביןכמה כוסות נייר 3 אונקיה (על 2tablespoons עבור כל). למתוח פלסטיק עטיפה מעל כל כוס, מכסה בצורה מושלמת ומאבטח כל אחד עם רצועת גומי. הכנס מקל פופ קרח או lollipop stickthrough פלסטיק לעטוף לתוך תערובת ineach כוס (פלסטיק מתוח יחזיק מקל inplace).
מניחים כוסות במחבת מאפין, הטיית כוסזווית. להקפיא עד mixtureis פירות תשוקה מוגדר, על 3 שעות.
בינתיים, מערבבים צוף גויאבה, נשארים3 כפות סוכר, וכף 1 limejuice ב 2 כוס מדידה עד sugardissolves. תערובת צינה עד הקור.
הסר כוסות עם תערובת פסיפלורה קפואה מן המקפיא; לעמוד כוסות inmuffin פאן. לקלף כמה עטיפת פלסטיק כל אחד.
יוצקים תערובת גויאבה על תערובת פירות frozenpassion בכוסות, dividingequally. כיסוי עם ניילון לעטוף, securewith גומי, להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3days קדימה. שמור קפוא.
באמצעות מספריים, חותכים כוסות נייר ומגישים מיד.