פעמיים נקניקיות תירס אפויות
פעמיים אפוי נקניקיות תירס הוא מתכון אמריקאי המשמש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 30 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 30 דקות. אם יש לכם נקניקיות תירס, תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: נקניקיות תירס אפויות, נקניקיות תירס אפויות, ו נקניקיות מיני תירס אפויות.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים את הנקניקיות על פי הוראות החבילה.
כאשר נקניקיות תירס הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר את המקלות, לפצל בחצי לאורכו.
להסיר את החלק של הנקניקיות, להשאיר את קליפת לחם התירס שלמה. חותכים את הנקניקיות לחתיכות קטנות, ומניחים בקערה בינונית.
תערבב את הפירה. ממלאים כל קליפת תירס עם כמות שווה של תערובת תפוחי אדמה.
חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס, כ-5 דקות.