פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי עם בייקון
גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר קלה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי עם בייקון, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל ניוקי אפוי עם בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
לתקוע כמה חורים לתוך כל תפוח אדמה באמצעות קיסם.
אופים תפוחי אדמה בתנור שחומם מראש עד מבושל לחלוטין, כ 1 שעה. מגניב במשך כ -15 דקות.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים.
חותכים פרוסה דקה מצד אחד של כל תפוח אדמה; בזהירות לגרוף את הבשר ולהעביר לקערה. השליכו עורות.
מערבבים 3/4 גבינת צ ' דר כוס, שמנת חמוצה, חלב, חמאה, עירית, מלח, פלפל שחור, ואבקת שום עם תפוחי אדמה.
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; העליון עם גבינת צ ' דר 3/4 כוס בייקון מתפורר.
אופים בתנור שחומם מראש עד רק מבעבע, 10 עד 15 דקות. מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.