קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי עם בייקון

פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי עם בייקון
גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר קלה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי עם בייקון, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל ניוקי אפוי עם בייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
לתקוע כמה חורים לתוך כל תפוח אדמה באמצעות קיסם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
3
אופים תפוחי אדמה בתנור שחומם מראש עד מבושל לחלוטין, כ 1 שעה. מגניב במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
חותכים פרוסה דקה מצד אחד של כל תפוח אדמה; בזהירות לגרוף את הבשר ולהעביר לקערה. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים 3/4 גבינת צ ' דר כוס, שמנת חמוצה, חלב, חמאה, עירית, מלח, פלפל שחור, ואבקת שום עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
עיריתעירית
חלבחלב
מלחמלח
8
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; העליון עם גבינת צ ' דר 3/4 כוס בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד רק מבעבע, 10 עד 15 דקות. מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור