לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פפרדל עם ראגו עגל וחזיר. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטריות שיטאקי, עגבנייה, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עגל., פפרדל עם סמרטוט עגל חריף., ו פפרדל עם סמרטוט חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החמאה. מערבבים פנימה את הפטריות, הבצל, הגזר, הסלרי, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העגל והחזיר. מבשלים, שוברים את הבשר בכפית, עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את העגבניות המשומרות, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, ללא כיסוי, 40 דקות; מערבבים מדי פעם ומתאימים את האש במידת הצורך כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
כשמוכנים להגשה, מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מסננים. בינתיים מערבבים את השמנת לרוטב, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות נוספות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.