קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פפרדל עם ראגו עגל וחזיר

פפרדל עם ראגו עגל וחזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פפרדל עם ראגו עגל וחזיר. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטריות שיטאקי, עגבנייה, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עגל., פפרדל עם סמרטוט עגל חריף., ו פפרדל עם סמרטוט חזיר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החמאה. מערבבים פנימה את הפטריות, הבצל, הגזר, הסלרי, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העגל והחזיר. מבשלים, שוברים את הבשר בכפית, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את העגבניות המשומרות, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, ללא כיסוי, 40 דקות; מערבבים מדי פעם ומתאימים את האש במידת הצורך כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
כשמוכנים להגשה, מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מסננים. בינתיים מערבבים את השמנת לרוטב, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות נוספות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים מעוטרים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

3(חוֹרֶף)עלי בזיליקום פרוסים דקעלי בזיליקום פרוסים דק794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סן מרזנו עגבניות שלמותסן מרזנו עגבניות שלמות1קטןגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1צלעצלע סלרי, חתוכה לקוביותצלע סלרי, חתוכה לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, חתוך לקוביותpancetta, חתוך לקוביות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה מיובשת של פפרדלהפסטה מיובשת של פפרדלה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקי, גבעולי עץ הוסרו ונזרקו, כובעים פרוסיםפטריות שיטאקי, גבעולי עץ הוסרו ונזרקו, כובעים פרוסים1גדולעגבניות, חתוכות לקוביותעגבניות, חתוכות לקוביות2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה