צריך מנה עיקרית ללא חלב? פפרדלה עם חזיר בר ראגו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רסק אנשובי, מתכון בצק פסטה בסיסי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם חזיר בר ראגו, חזיר בר פפרדלה, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר כבד של 6 עד 8 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד מרכך וחום בהיר (כ -12 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את ממרח האנשובי, פתיתי צ ' ילי, רוזמרין, יין אדום ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ושופכים לתערובת רוטב העגבניות. חזור לרתיחה נמוכה יותר ומבשלים 90 דקות. הבשר צריך להיות מתפרק עם נקב של מזלג. אפשר להתקרר 10 דקות. במעבד מזון, בקושי דופק מצקות 4 אונקיה של תערובת בשר עד "תבשיל" דומה רוטב בשר. בדוק תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משחת אנשובי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אבקת זרעי אהבה
צווארי עוף
תבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מצקת
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מניחים את הסמרטוט בסיר ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
זרוק את הפפרדלה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסננים את הפסטה במסננת מעל הכיור ויוצקים לראגו. לזרוק בעדינות מעיל לשפוך לתוך קערה חמה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
13
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)