קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

פפרדלה עם חזיר בר ראגו

פפרדלה עם חזיר בר ראגו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פפרדלה עם חזיר בר ראגו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רסק אנשובי, מתכון בצק פסטה בסיסי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם חזיר בר ראגו, חזיר בר פפרדלה, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד של 6 עד 8 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד מרכך וחום בהיר (כ -12 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את ממרח האנשובי, פתיתי צ ' ילי, רוזמרין, יין אדום ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ושופכים לתערובת רוטב העגבניות. חזור לרתיחה נמוכה יותר ומבשלים 90 דקות. הבשר צריך להיות מתפרק עם נקב של מזלג. אפשר להתקרר 10 דקות. במעבד מזון, בקושי דופק מצקות 4 אונקיה של תערובת בשר עד "תבשיל" דומה רוטב בשר. בדוק תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משחת אנשובימשחת אנשובי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
צווארי עוףצווארי עוף
תבשילתבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מצקתמצקת
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מניחים את הסמרטוט בסיר ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
זרוק את הפפרדלה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסננים את הפסטה במסננת מעל הכיור ויוצקים לראגו. לזרוק בעדינות מעיל לשפוך לתוך קערה חמה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

11 קילו קישואים,משחת אנשובימשחת אנשובי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1smallsגזר, לחתוך לקוביות 1/8 אינץגזר, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ1מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץסלרי, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי צ'ילי חמיםפתיתי צ'ילי חמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4ביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח11 קילו קישואים,עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/8 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ1מתכון בצק פסטה בסיסי, מגולגל להגדרה הדק ביותר וחותכים סרטים רחבים 1 אינץמתכון בצק פסטה בסיסי, מגולגל להגדרה הדק ביותר וחותכים סרטים רחבים 1 אינץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב עגבניות בסיסירוטב עגבניות בסיסי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר בר טרי (עשוי להחליף כבש או בשר צבי) לחתוך לקוביות 1 אינץכתף חזיר בר טרי (עשוי להחליף כבש או בשר צבי) לחתוך לקוביות 1 אינץ