קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פפרדלה עם סלמון וכרישה

פפרדלה עם סלמון וכרישה
פפרדלה עם סלמון, כרישה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לך מלח, פסטה פפרדלה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פפרדלה עם סלמון וכרישה, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי; לשמור על פסטה ובישול נוזלי חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להוסיף כרישה, מתובל, ו 1/2 כפית מלח; לבשל 15 דקות או עד כרישה הם שקופים, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
להוסיף יין; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף מניה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
הסר מהחום; מערבבים בפסטה, נוזל בישול שמור, פטרוזיליה וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מפזרים פילה סלמון עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
9
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית וחמאה; מערבולת עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
הוסף פילה סלמון, ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. מקלף את הסלמון לחתיכות גדולות. מסדרים 1 כוס של תערובת הפסטה על כל אחד 6 צלחות, העליון באופן שווה עם סלמון פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מגישים באופן מיידי.