פפרדלה עם סלמון וכרישה
פפרדלה עם סלמון, כרישה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לך מלח, פסטה פפרדלה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פפרדלה עם סלמון וכרישה, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי; לשמור על פסטה ובישול נוזלי חם.
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, מתובל, ו 1/2 כפית מלח; לבשל 15 דקות או עד כרישה הם שקופים, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
הסר מהחום; מערבבים בפסטה, נוזל בישול שמור, פטרוזיליה וקליפת לימון.
מפזרים פילה סלמון עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית וחמאה; מערבולת עד חמאה נמס.
הוסף פילה סלמון, ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. מקלף את הסלמון לחתיכות גדולות. מסדרים 1 כוס של תערובת הפסטה על כל אחד 6 צלחות, העליון באופן שווה עם סלמון פתיתי.