פפריקה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Paprikas. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח, חצאי חזה עוף, מקלות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Paprikas עוף (pup-ri-kash), קציצות ברוטב פפריקאס, ו Paprikas Burgonya (תפוחי אדמה פפריקה).
הוראות
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה. להחזיר עוף למחבת. מערבבים במרק ופפריקה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד העוף נעשה.
מוסיפים שמנת חמוצה, מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה מערבבים תערובת שמנת חמוצה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתערובת עוף. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם.