קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פצצת חג המולד מפנקת

פצצת חג המולד מפנקת
Boozy חג המולד bombe נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 111 אוהדים. אם יש לכם צימוקים, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בומב נפוליטני, חגיגה Bombe, ו אבטיח בומב.

הוראות

1
שים את הפרי המיובש לתוך קערה גדולה, להוסיף 2 כפות ברנדי והסוכר, ואז לכסות עם סרט נצמד. מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות עד הסוכר נמס ואת הפרי plumped למעלה. תן לו מערבבים, ואז להשאיר להתקרר ולספוג לילה. אם אתה קצר של זמן, להמשיך עם שלב 2 ולהשאיר להשרות במשך זמן רב ככל שנדרש כדי להשלים את הצעד
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שים את הקרם, ברנדי הנותרים וזיגוג סוכר לתוך קערה גדולה שוט לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את הפודינג לקערה אחרת ומקפלים את הקרם לתוכו. עצה לתוך מיכל מקפיא להקפיא את התערובת במשך 4 שעות, ערבוב הקצוות הקפואים לתוך שאר התערובת כל שעה בערך עד האמבטיה כולה רכה, אבל קפוא (או להשתמש במכונת גלידה, נטישה במשך 20-30 דקות עד עבה). בינתיים, קו אגן פודינג 1.2 ליטר עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לאחר תערובת הגלידה עבה, לקפל במהירות את הפרי ספוג (וכל נוזל ממנו) אוכמניות קפוא דרכו כף לתוך אגן מרופד. להקפיא לילה או לפחות 6 שעות. כדי לשרת, להשאיר bombe בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות ולצאת על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
5
כדי להפוך את רוטב החמאת ברנדי חמוציות, במחבת כבדה מבוססת חום בעדינות סוכר muscovado וחמאה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להתיז ברנדי, להוסיף חמוציות ומרתיחים בעדינות עד החמוציות פופ, אבל עדיין להחזיק את צורתם וצבע את הרוטב. אם אתה רוצה, לסנן את הזרעים מתוך הרוטב ולהוסיף עוד כמה חמוציות לגימור מבריק באמת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מגישים חם או חם.