פצצת חג המולד מפנקת
Boozy חג המולד bombe נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 111 אוהדים. אם יש לכם צימוקים, ברנדי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בומב נפוליטני, חגיגה Bombe, ו אבטיח בומב.
הוראות
שים את הפרי המיובש לתוך קערה גדולה, להוסיף 2 כפות ברנדי והסוכר, ואז לכסות עם סרט נצמד. מיקרוגל על גבוה במשך 2 דקות עד הסוכר נמס ואת הפרי plumped למעלה. תן לו מערבבים, ואז להשאיר להתקרר ולספוג לילה. אם אתה קצר של זמן, להמשיך עם שלב 2 ולהשאיר להשרות במשך זמן רב ככל שנדרש כדי להשלים את הצעד
שים את הקרם, ברנדי הנותרים וזיגוג סוכר לתוך קערה גדולה שוט לפסגות רכות.
יוצקים את הפודינג לקערה אחרת ומקפלים את הקרם לתוכו. עצה לתוך מיכל מקפיא להקפיא את התערובת במשך 4 שעות, ערבוב הקצוות הקפואים לתוך שאר התערובת כל שעה בערך עד האמבטיה כולה רכה, אבל קפוא (או להשתמש במכונת גלידה, נטישה במשך 20-30 דקות עד עבה). בינתיים, קו אגן פודינג 1.2 ליטר עם סרט נצמדות.
לאחר תערובת הגלידה עבה, לקפל במהירות את הפרי ספוג (וכל נוזל ממנו) אוכמניות קפוא דרכו כף לתוך אגן מרופד. להקפיא לילה או לפחות 6 שעות. כדי לשרת, להשאיר bombe בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות ולצאת על צלחת הגשה.
כדי להפוך את רוטב החמאת ברנדי חמוציות, במחבת כבדה מבוססת חום בעדינות סוכר muscovado וחמאה עד הסוכר מתמוסס.
להתיז ברנדי, להוסיף חמוציות ומרתיחים בעדינות עד החמוציות פופ, אבל עדיין להחזיק את צורתם וצבע את הרוטב. אם אתה רוצה, לסנן את הזרעים מתוך הרוטב ולהוסיף עוד כמה חמוציות לגימור מבריק באמת.