קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פקאן-ביסקוטי שיבולת שועל שוקולד לבן

פקאן-ביסקוטי שיבולת שועל שוקולד לבן
מתכון פקאן - שוקולד לבן שיבולת שועל ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חמוציות, שבבי לבן ביסקוויט פקאן Thins, ביסקוויט שוקולד פקאן # Redux, ו ביסקוטי אוכמניות שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מניחים שיבולת שועל טחון בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
4
מוסיפים קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וג ' ינג ' ר לשיבולת שועל; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
שלב 2 כפות מים וביצים; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ביצהביצה
7
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 7 פעמים. צורה בצק לתוך 2 (8 אינץ ' ארוך) לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מקום לחמניות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; טפיחה על עובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
11
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
חותכים כל אחד מהגלילים באלכסון לתוך 10 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
אופים ב 325 במשך 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יתקשחו כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
16
מערבבים צ ' יפס ושמן בקערה קטנה למיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד שבבי להמיס; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
17
טפטוף על ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.