פקאן-עכבישי קרמל
עכבישי פקאן-קרמל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 30 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי סירופ תירס, חמאה, שוקולד חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה, עכבישים מפחידים, ו עכבישי בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה עם נייר שעווה ולרסס קלות עם תרסיס nonstick. תל 30 אשכולות קטנים של פקאנים, על 3 או 4 פקאנים כל אחד, במרווחים כמה סנטימטרים זה מזה על המחבת.
הפוך קרמל: לחמם את השמנת על אש נמוכה ולשמור חם בזמן שאתה מבשל את הסוכר.
שים את הסוכר וסירופ תירס בסיר עמוק, כבד תחתית גדול. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס. להפסיק לערבב, להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד הסוכר מגיע לשלב הסדק הקשה, או 305 מעלות F על מדחום ממתקים, על 7 דקות.
לטאטא את החמאה והמלח לתערובת הסוכר. בהדרגה לשפוך את קרם וניל לוקח טיפול מאז התערובת יהיה בועה למעלה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מגיע לשלב כדור רך, 240 מעלות F על המדחום, על 5 דקות יותר. מיד להסיר מהחום להתקרר לרגע.
מצקת כמה כפות של קרמל חם על כמה מקבצי האגוזים, כדי להפוך את גופי העכביש. לאחר מכן לחץ על 6 חתיכות של שוש לתוך קרמל חם כדי להפוך את הרגליים. חזור עם הקרמל הנותרים ליקריץ. (זה מועיל שיש יד נוספת כאן, שכן הקרמל יכול להגדיר במהירות. אם קרמל מתקשה, חם על חום נמוך מאוד. )
תן לעכבישים להתקרר 15 דקות.
בינתיים, לשים את השוקולדים בקערה בינונית חסינת חום. להביא סיר מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים. מערבבים את השוקולד מדי פעם עד נמס וחלק. (לחלופין, לשים את השוקולד בקערה בינונית מיקרוגל בטוח. להמיס ב 50 אחוז כוח במיקרוגל עד רך, על 1 דקה. מערבבים, וממשיכים חום עד נמס לחלוטין, 2 עד 3 דקות יותר.)
כף על 1 כף של שוקולד נמס על גבי כל עכביש.
מפזרים עם jimmies או תלתלים שוקולד, אם תרצה בכך.