פרוזן יוגורט תות
פרוזן יוגורט תות דורש בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 2. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם יוגורט מלא שומן, מיץ לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-416 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), פרוזן יוגורט תות, ו פרוזן יוגורט תות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את התותים, מיץ לימון, מלח, וסוכר בסיר בינוני.
חום על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס לחלוטין.
השתמש masher תפוחי אדמה למעוך את התותים כמו התערובת היא חימום.
ברגע שכל הסוכר התמוסס לחלוטין, להסיר מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מערבבים בחלב, יוגורט, ואז צמרמורת: מערבבים בחלב ויוגורט, עד משולב לחלוטין.
מניחים את התערובת במקרר, ומקררים לפחות שעה, רצוי כמה שעות, עד קר לחלוטין, לפני שתמשיך.
תהליך במכונת גלידה: לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך 20 עד 25 דקות. לאכול מיד או לשמור במקפיא עד מוגש.