קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

פרוס בשר בקר וסלט ארוגולה עם סלסה זית וצימוקים ירוקים

פרוס בשר בקר וסלט ארוגולה עם סלסה זית וצימוקים ירוקים
פרוס בשר בקר וסלט ארוגולה עם סלט זית וצימוקים ירוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל. מסדרים את ארוגולן ופסטרמה, מלח ים, כדי להפוך את הסלסה: בקערה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: פרוס בשר בקר עם לימון ארוגולן וסלט פטריות, הליבוט בגריל עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון-סלסה זית ירוקה, ו זיתים ירוקים-צימוקים זהובים.

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.