פרוסות דומדמניות ואגוזי לוז
ניתן להכין את פרוסות המתכון דומדמניות ואגוזי לוז בערך 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 16 . מתאבן זה יש 377 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. 229 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, מאפה עם פירורים קצרים, גלגלית סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: דומדמנית טיפשה., אבני דומדמניות, ו עוגת דומדמניות אני.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
משמנים את הבסיס ואת הצדדים של פח עמוק 20 x 30cm. לפרוש את גיליון מאפה ולהשתמש בו כדי ליישר את הפח, לחיצה לתוך הבסיס והצדדים. קו עם קלף אפייה אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן אופים עיוור במשך 15 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר. להפחית את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
בינתיים, לשים את הדומדמניות במחבת עם אלדרפלאוור לבבי, אם שימוש, ו 3 כפות מים. אם אתה לא משתמש בלבבי, השתמש 6 כפות מים. מכסים ומבשלים 5 דקות עד פירות יער להתחיל להישבר.
מערבבים את קורנפלור וסוכר יחד, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת דומדמניות ומערבבים ברציפות עד מעובה.
מורחים באופן שווה על המאפה.
שים את כל החומרים עבור הספוג בקערה גדולה ומכה עם מקציף חשמלי עד חלקה.
מורחים באופן שווה על תערובת דומדמניות ואופים במשך 25 דקות עד זהב המשרד למגע. מגניב בקופסת השימורים.
כדי לקשט, מערבבים את הסוכר הדובדבן עם הלבבי או מים כדי להפוך את הדובדבן חלק.
לטפטף מעל העוגה ולפזר על האגוזים. השאר עד סט, ואז לחתוך את האצבעות.