פרופיטרולים עם רוטב שוקולד הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד חצי מתוק, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך עצום. פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם רוטב שוקולד קינמון-קאיין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס ומרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
פטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או ידני מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצרים 24 תלוליות בגודל כדור גולף על תבנית האפייה המרופדת במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה ומאפשרים להם להתפשט; שמור על התלוליות גבוהות ועגולות ככל האפשר. תוכלו להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה לבחירתכם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מכניסים את התבניות לתנור ואופים 10 דקות. מנמיכים את החום ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להוציא את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
9
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכדור גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
10
מזלפים את רוטב השוקולד מלמעלה; מקשטים בסוכר קונדיטורים ונענע טרייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מנטה טרייה
11
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.