פרושוטו וירקות כבושים עם גבינה
פרושוטו וירקות כבושים עם גבינה דורש על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, פרושוטו, גבינת פרמז'יאנו-רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. נסו פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, ירקות כבושים, ו ירקות כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפטריות, בצל, כרובית, טימין, פתיתי פלפל אדום, חומץ ומלח לפי הטעם בקערה. לזרוק היטב לשלב, לכסות ולתת לשבת מחוץ למקרר לפחות שעה, ערבוב פעם או פעמיים. זה יהיה סוג של לבשל את הירקות ולהחמיץ אותם קלות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. על תבנית אפייה גדולה מרופדת עם מחצלת סיליקון או נייר קלף, לעשות 4 עיגולים שטוחים של parmigiano-reggiano.
אופים 8 עד 9 דקות, או עד הגבינה נראית זהב תחרה.
הסר את סיבובי הגבינה מהתנור ולתת להתקרר על תבנית האפייה במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן לשחרר אותם עם מרית.
מחלקים את הפרושוטו בין 4 צלחות. לזרוק את תערובת הפטריות עם ארוגולה טפטוף של שמן גמר שמן גדול ושמן. טעם כדי לוודא שהתערובת טעימה. סדר ערימה של תערובת צמחונית על גבי prosciutto על כל צלחת. פרסו את הדיסקים של פרמז ' יאנו למעלה.