קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו
Prosciutto ו Fontina Panini עם Arugula Pesto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 775 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, ג'בטה, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את שאלוט כבוש: להביא את סיידר, סוכר, ומלח לרתיחה בסיר קטן על להבה בינונית. מבשלים לרגע, עד שהסוכר מומס, ואז שופכים את הנוזל החם על שאלוט בקערה קטנה או בצנצנת כך שהם שקועים לחלוטין. אפשר לשבת במשך 20 דקות, ואז למקם במיכל אטום עד מוכן לשימוש. זה יכול להיעשות עד שבוע לפני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפוך את פסטו: במעבד מזון קטן, דופק את צנוברים ושום עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את ארוגולה, מיץ לימון, מלח ודופק לשלב. זורמים בשמן זית וממשיכים להתמזג עד שכל המרכיבים קצוצים דק ופסטו הוא חלק וקרם. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים את שני פרוסות קרום הלחם בצד על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 3-5 דקות, עד שמתחילים לפריך אבל לא משחימים לחלוטין. למרוח את החצי התחתון של הלחם באופן שווה עם פסטו ולסדר את פרוסות הגבינה בשכבה אחת. החזירו רק את פרוסת הלחם הזו לתנור והמשיכו לטוסט עד שהגבינה תימס, כ-3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למרוח את פרוסת הלחם האחרת עם הפסטו הנותר ולסדר את שאלוט כבוש על גבי, ואחריו פרושוטו. כריך החצאים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בהתאם לגודל של המחבת שלך ואת הגודל של ג ' בטה, ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הכריך לשניים. מניחים את הצד העליון של הכריך במחבת ומשמינים אותו במחבת קטנה יותר ו/או בקערה כבדה כך שהלחם מרוסק ומשוטח תוך כדי הרמת כוסית. כאשר הלחם יש השחמה, חזור על הצד השני. כאשר סיים, את פניני צריך להיות השחמה, crisped, ו flattened, וצריך גבינה נוטפת ממנו. טוסט המחצית הנותרת (במידת הצורך), ולאחר מכן לחתוך אותו שוב כדי ליצור ארבעה כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך