פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו
Prosciutto ו Fontina Panini עם Arugula Pesto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 775 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, ג'בטה, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את שאלוט כבוש: להביא את סיידר, סוכר, ומלח לרתיחה בסיר קטן על להבה בינונית. מבשלים לרגע, עד שהסוכר מומס, ואז שופכים את הנוזל החם על שאלוט בקערה קטנה או בצנצנת כך שהם שקועים לחלוטין. אפשר לשבת במשך 20 דקות, ואז למקם במיכל אטום עד מוכן לשימוש. זה יכול להיעשות עד שבוע לפני.
הפוך את פסטו: במעבד מזון קטן, דופק את צנוברים ושום עד קצוץ גס.
מוסיפים את ארוגולה, מיץ לימון, מלח ודופק לשלב. זורמים בשמן זית וממשיכים להתמזג עד שכל המרכיבים קצוצים דק ופסטו הוא חלק וקרם. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
מניחים את שני פרוסות קרום הלחם בצד על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 3-5 דקות, עד שמתחילים לפריך אבל לא משחימים לחלוטין. למרוח את החצי התחתון של הלחם באופן שווה עם פסטו ולסדר את פרוסות הגבינה בשכבה אחת. החזירו רק את פרוסת הלחם הזו לתנור והמשיכו לטוסט עד שהגבינה תימס, כ-3-5 דקות.
למרוח את פרוסת הלחם האחרת עם הפסטו הנותר ולסדר את שאלוט כבוש על גבי, ואחריו פרושוטו. כריך החצאים יחד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בהתאם לגודל של המחבת שלך ואת הגודל של ג ' בטה, ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הכריך לשניים. מניחים את הצד העליון של הכריך במחבת ומשמינים אותו במחבת קטנה יותר ו/או בקערה כבדה כך שהלחם מרוסק ומשוטח תוך כדי הרמת כוסית. כאשר הלחם יש השחמה, חזור על הצד השני. כאשר סיים, את פניני צריך להיות השחמה, crisped, ו flattened, וצריך גבינה נוטפת ממנו. טוסט המחצית הנותרת (במידת הצורך), ולאחר מכן לחתוך אותו שוב כדי ליצור ארבעה כריכים.