קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו
Prosciutto ו Fontina Panini עם Arugula Pesto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 775 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, ג'בטה, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את שאלוט כבוש: להביא את סיידר, סוכר, ומלח לרתיחה בסיר קטן על להבה בינונית. מבשלים לרגע, עד שהסוכר מומס, ואז שופכים את הנוזל החם על שאלוט בקערה קטנה או בצנצנת כך שהם שקועים לחלוטין. אפשר לשבת במשך 20 דקות, ואז למקם במיכל אטום עד מוכן לשימוש. זה יכול להיעשות עד שבוע לפני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הפוך את פסטו: במעבד מזון קטן, דופק את צנוברים ושום עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®שום גויה®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את ארוגולה, מיץ לימון, מלח ודופק לשלב. זורמים בשמן זית וממשיכים להתמזג עד שכל המרכיבים קצוצים דק ופסטו הוא חלק וקרם. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים את שני פרוסות קרום הלחם בצד על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 3-5 דקות, עד שמתחילים לפריך אבל לא משחימים לחלוטין. למרוח את החצי התחתון של הלחם באופן שווה עם פסטו ולסדר את פרוסות הגבינה בשכבה אחת. החזירו רק את פרוסת הלחם הזו לתנור והמשיכו לטוסט עד שהגבינה תימס, כ-3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למרוח את פרוסת הלחם האחרת עם הפסטו הנותר ולסדר את שאלוט כבוש על גבי, ואחריו פרושוטו. כריך החצאים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בהתאם לגודל של המחבת שלך ואת הגודל של ג ' בטה, ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הכריך לשניים. מניחים את הצד העליון של הכריך במחבת ומשמינים אותו במחבת קטנה יותר ו/או בקערה כבדה כך שהלחם מרוסק ומשוטח תוך כדי הרמת כוסית. כאשר הלחם יש השחמה, חזור על הצד השני. כאשר סיים, את פניני צריך להיות השחמה, crisped, ו flattened, וצריך גבינה נוטפת ממנו. טוסט המחצית הנותרת (במידת הצורך), ולאחר מכן לחתוך אותו שוב כדי ליצור ארבעה כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה