קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו

פרושוטו פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו
Prosciutto ו Fontina Panini עם Arugula Pesto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 775 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, ג'בטה, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרושוטו & פונטינה פניני עם ארוגולה פסטו ושל כבוש, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את שאלוט כבוש: להביא את סיידר, סוכר, ומלח לרתיחה בסיר קטן על להבה בינונית. מבשלים לרגע, עד שהסוכר מומס, ואז שופכים את הנוזל החם על שאלוט בקערה קטנה או בצנצנת כך שהם שקועים לחלוטין. אפשר לשבת במשך 20 דקות, ואז למקם במיכל אטום עד מוכן לשימוש. זה יכול להיעשות עד שבוע לפני.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הפוך את פסטו: במעבד מזון קטן, דופק את צנוברים ושום עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את ארוגולה, מיץ לימון, מלח ודופק לשלב. זורמים בשמן זית וממשיכים להתמזג עד שכל המרכיבים קצוצים דק ופסטו הוא חלק וקרם. טעם לתיבול ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מניחים את שני פרוסות קרום הלחם בצד על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 3-5 דקות, עד שמתחילים לפריך אבל לא משחימים לחלוטין. למרוח את החצי התחתון של הלחם באופן שווה עם פסטו ולסדר את פרוסות הגבינה בשכבה אחת. החזירו רק את פרוסת הלחם הזו לתנור והמשיכו לטוסט עד שהגבינה תימס, כ-3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
למרוח את פרוסת הלחם האחרת עם הפסטו הנותר ולסדר את שאלוט כבוש על גבי, ואחריו פרושוטו. כריך החצאים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בהתאם לגודל של המחבת שלך ואת הגודל של ג ' בטה, ייתכן שיהיה עליך לחתוך את הכריך לשניים. מניחים את הצד העליון של הכריך במחבת ומשמינים אותו במחבת קטנה יותר ו/או בקערה כבדה כך שהלחם מרוסק ומשוטח תוך כדי הרמת כוסית. כאשר הלחם יש השחמה, חזור על הצד השני. כאשר סיים, את פניני צריך להיות השחמה, crisped, ו flattened, וצריך גבינה נוטפת ממנו. טוסט המחצית הנותרת (במידת הצורך), ולאחר מכן לחתוך אותו שוב כדי ליצור ארבעה כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o