פרחי קישואים ממולאים עם סלט עגבניות מורשת
פרחי קישואים ממולאים עם סלט עגבניות ירושה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-33 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 9 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 38 דקות. אם יש לכם פרמזן, שמן צמחי, שמן זית איכותי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90%. הציון הזה מרהיב. פריחת דלעת ממולאת עם ראגו עגבניות שרי-קישואים, סלט עגבניות וקישואים ירושה, ופרחי קישואים ממולאות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בקערה בינונית מערבבים יחד את המוצרלה, הפרמזן ו-2 כפות מהשיפונדה הבזיליקום. הדביקו בעדינות את האצבע בתוך הפרח עד לבסיס שבו הפרח פוגש את הגבעול ושברו בזהירות את האבקן. כשאתה עושה זאת, היזהר לא לקרוע את הפרח. סוחטים 2 כפות מתערובת המוצרלה לצורה מוארכת ומכניסים אותה בעדינות לכל פרח. סוחטים את הפרח מסביב לגבינה לסגירה. לְהַזמִין.
זורקים את העגבניות יחד עם בצל ירוק ושארית הבזיליקום בקערה גדולה.
מפזרים מלח ומוסיפים טיפטוף של חומץ יין אדום ושמן זית כתית מעולה. טועמים כדי לוודא שזה טעים ומתקנים תיבול אם צריך.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח ו-1/2 כוס יין לבן.
מערבבים עד שנהיה לבלילה רופפת, מוסיפים עוד יין לבן, אם צריך.
הוסף שמן בוטנים לסיר עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ'.
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. בדוק את השמן על ידי הטלת כמה חרוזים מהבלילה לתוכו. כשהם צפים מיד השמן מוכן. אם השמן מתחיל לעשן, הוא חם מדי. הגדר מצב ייבוש מגבת נייר לפני טיגון הפרחים.
טובלים את הפרחים, 1 בכל פעם, בבלילה ומפילים אותם בזהירות לתוך השמן. מטגנים משני הצדדים עד שהם מזהיבים, כ-3 עד 4 דקות.
מוציאים את הפרחים מהשמן, מסננים על נייר סופג ומפזרים מלח. ממשיכים עם שאר הפרחים.
מסדרים את סלט העגבניות על 4 צלחות סלט ומעל כל צלחת 2 פרחים.