פריטטה אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Frittatan אספרגוס. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם בצל, פטריות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פריטטה אספרגוס, פריטטה אספרגוס, ו אספרגוס פריטטה לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 כוסות מים 1 כפית מלח לרתיחה; מוסיפים פסטה, ומרתיחים 6 דקות או עד כמעט רך.
בעוד פסטה מבשלת, לשלב 4 ביצים הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מניחים שמן וחמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' avenproof, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים אספרגוס, ומטוגנים 2 דקות.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; לטגן 3 דקות או עד בצל רך ונוזל מתאדה.
מסננים פסטה ומוסיפים לירקות במחבת. מערבבים בזיליקום קצוץ ואורגנו.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות ופסטה במחבת.
מניחים מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד למעלה הוא כמעט להגדיר (לא לערבב).