פריך אגס קלאסי
Classic Pear Crisp הוא קינוח שמגיש 6. תמורת 1.19$ למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 134 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, קמח, גלידת וניל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42%. מתכונים דומים: פריך אגס, פריך אגס ופריך אגס מושלם.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית תבשיל של 2 ליטר או תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, הסוכר החום, 1/2 כוס קמח, 1 כפית ג'ינג'ר מגובש וקינמון. מערבבים פנימה את החמאה עד שהתערובת פירורית עם גושים בגודל אפונה. לְהַפְרִישׁ.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הסוכר הלבן, 2 כפות קמח ו-2 כפיות ג'ינג'ר מגובש.
מוסיפים את האגסים הפרוסים, ומערבבים לתערובת.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
מורחים בציפוי שיבולת השועל.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהאגסים רכים והציפוי זהוב. מצננים מעט לפני ההגשה עם גלידת וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Cipriani Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.