פריך תפוחים פרליין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרלין תפוח פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריך תפוחים פרליין, קרוק סיר פרלין תפוח פריך, ו עוגת תפוחים פרליין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. Spray 1 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מים 1 כפית תמצית שקדים. בתבשיל, לזרוק עם תפוחים.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר חום וקינמון.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. מערבבים בקרקרים ופקאנים.
אופים חשופים כ -30 דקות או עד ציפוי זהוב חום ותפוחים רכים.
בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מעורבב היטב.
מגישים תפוח חם פריך עם ציפוי.