קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני

פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני
עוף פרפה כבד עם תפוח & זעפרן צ'אטני נטול גלוטן, ומספק כ 100 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח ים, גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, טרט parfait כבד עוף משיי, ו פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים.

הוראות

1
להשרות את הכבדים לילה בחלב כדי להסיר כל מרירות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
מסננים היטב במסננת. כדי להפוך את הירידה, לחמם את השמן במחבת סאוט ומטגנים שאלוט, עשבי תיבול ופלפל במשך 3-5 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צמצוםצמצום
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את הקוניאק בזהירות להבה על ידי להטות את המחבת לכיוון הלהבה, או להשתמש במשחק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לאחר שהלהבות נרגעו, מרתיחים את הקוניאק לכמה שניות עד שהוא מצטמצם לכמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
מוסיפים את הנמל ואת מדיירה יחד ומרתיחים שוב במשך כ 10 דקות, או עד מופחת על ידי שני שלישים. השאירו להתקרר מעט כך שלה לא חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
יציאהיציאה
6
מוסיפים את הכבדים, ביצים, חלמונים וחמאה להפחתה ומערבבים בעדינות. לאחר שהחמאה כמעט נמסה, מוסיפים את המלח וכמה פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צמצוםצמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
העברה לבלנדר בליץ במשך 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים למטה. מתח לתוך כד; לשפשף את התמהיל נגד המסננת עם החלק האחורי של מצקת. זרוק כל סיביות גידים שנותרו מאחור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בדוק תיבול, ואז לשפוך לתוך שמונה 100ml ramekins עמיד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מחממים את התנור ל 110C/מאוורר 90c / גז . קו מחבת חסינת חום עם ארבע שכבות של מגבת מטבח ולשבת ramekins על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים חם מאוד, אבל לא רותחים, מים לתוך המחבת
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בדוק אם parfaits מוכנים על ידי הטיית אחד מהם לצד תערובת פרפה צריך רק בולטות מעט בקצה ramekin ו לנענע בעדינות באמצע כאשר מזועזע בעדינות. (אל תשכח שזה ימשיך לבשל כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר את ramekins מן המחבת, מגניב ואז להירגע לפחות 4 שעות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
לאטום את parfaits עם חמאה. ממיסים את החמאה במחבת אבל לא נותנים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להקציף את אגוז מוסקט, רוזמרין וחצי עלי טימין. טעם חמאה לתיבול, ולאחר מכן כף מעל צמרות פרפה, מפזרים את הקורנית השמורה כדי לקשט ולחזור למקרר להגדיר. ישמור במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הצלי, זנגביל וקמצוץ טוב של מלח ים, ואז מטגנים במשך 3 דקות. להתפורר בזעפרן, מפזרים את הסוכר ולהמשיך לבשל במשך כמה דקות עד שהסוכר נמס ומתחיל caramelise, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זעפרןזעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
עצה בחומץ ותפוחים, ואז לבשל 5 דקות עד התפוחים הם רק מתרככים ומצופים ברוטב סירופ. מגניב ומגיש. יכול להיות כפיות לתוך מיכל אטום והחזיק במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפרפייט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "