קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני

פרפה כבד עוף עם תפוח וזעפרן צ'אטני
עוף פרפה כבד עם תפוח & זעפרן צ'אטני נטול גלוטן, ומספק כ 100 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח ים, גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, טרט parfait כבד עוף משיי, ו פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים.

הוראות

1
להשרות את הכבדים לילה בחלב כדי להסיר כל מרירות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מסננים היטב במסננת. כדי להפוך את הירידה, לחמם את השמן במחבת סאוט ומטגנים שאלוט, עשבי תיבול ופלפל במשך 3-5 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צמצוםצמצום
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את הקוניאק בזהירות להבה על ידי להטות את המחבת לכיוון הלהבה, או להשתמש במשחק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לאחר שהלהבות נרגעו, מרתיחים את הקוניאק לכמה שניות עד שהוא מצטמצם לכמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
מוסיפים את הנמל ואת מדיירה יחד ומרתיחים שוב במשך כ 10 דקות, או עד מופחת על ידי שני שלישים. השאירו להתקרר מעט כך שלה לא חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
יציאהיציאה
6
מוסיפים את הכבדים, ביצים, חלמונים וחמאה להפחתה ומערבבים בעדינות. לאחר שהחמאה כמעט נמסה, מוסיפים את המלח וכמה פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צמצוםצמצום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
העברה לבלנדר בליץ במשך 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים למטה. מתח לתוך כד; לשפשף את התמהיל נגד המסננת עם החלק האחורי של מצקת. זרוק כל סיביות גידים שנותרו מאחור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בדוק תיבול, ואז לשפוך לתוך שמונה 100ml ramekins עמיד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מחממים את התנור ל 110C/מאוורר 90c / גז . קו מחבת חסינת חום עם ארבע שכבות של מגבת מטבח ולשבת ramekins על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים חם מאוד, אבל לא רותחים, מים לתוך המחבת
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בדוק אם parfaits מוכנים על ידי הטיית אחד מהם לצד תערובת פרפה צריך רק בולטות מעט בקצה ramekin ו לנענע בעדינות באמצע כאשר מזועזע בעדינות. (אל תשכח שזה ימשיך לבשל כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר את ramekins מן המחבת, מגניב ואז להירגע לפחות 4 שעות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
לאטום את parfaits עם חמאה. ממיסים את החמאה במחבת אבל לא נותנים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
להקציף את אגוז מוסקט, רוזמרין וחצי עלי טימין. טעם חמאה לתיבול, ולאחר מכן כף מעל צמרות פרפה, מפזרים את הקורנית השמורה כדי לקשט ולחזור למקרר להגדיר. ישמור במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הצלי, זנגביל וקמצוץ טוב של מלח ים, ואז מטגנים במשך 3 דקות. להתפורר בזעפרן, מפזרים את הסוכר ולהמשיך לבשל במשך כמה דקות עד שהסוכר נמס ומתחיל caramelise, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
זעפרןזעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
עצה בחומץ ותפוחים, ואז לבשל 5 דקות עד התפוחים הם רק מתרככים ומצופים ברוטב סירופ. מגניב ומגיש. יכול להיות כפיות לתוך מיכל אטום והחזיק במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כבדי עוף טרייםכבדי עוף טריים2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'3ביצים ועוד 2 חלמוניםביצים ועוד 2 חלמונים75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, חתוכה לקוביות גדולותחמאה, חתוכה לקוביות גדולות2חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1עלה דפנה, קרועעלה דפנה, קרוע3sprigs1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1sprigרוזמרין, קצוצה בערךרוזמרין, קצוצה בערך12 כפיות אבקת שוםפלפל לבן, מרוסק בגסותפלפל לבן, מרוסק בגסות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קוניאקקוניאק1501 לב מפאלדי טרי אם אפשריציאת rubyיציאת ruby1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרמדיירהמדיירה200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורדקורט אגוז מוסקט מגורד1sprigרוזמרין, עלים קצוציםרוזמרין, עלים קצוצים3ענפים גדוליםקורנית, עלים בלבדקורנית, עלים בלבד2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1ג'ינג'ר טרי בגודל אגודל, קלופים וקצוץ דקג'ינג'ר טרי בגודל אגודל, קלופים וקצוץ דק1קמצוץ גדולגדילי זעפרןגדילי זעפרן100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ בלסמי לבן או חומץ סיידרחומץ בלסמי לבן או חומץ סיידר2אכילת תפוחים, קלופים, cored וקצוץאכילת תפוחים, קלופים, cored וקצוץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפרפייט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "