עוף פרפה כבד עם תפוח & זעפרן צ'אטני נטול גלוטן, ומספק כ 100 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח ים, גדילי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, טרט parfait כבד עוף משיי, ו פרפה כבד עוף עם סולטנות וצימוקים.
הוראות
1
להשרות את הכבדים לילה בחלב כדי להסיר כל מרירות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מסננים היטב במסננת. כדי להפוך את הירידה, לחמם את השמן במחבת סאוט ומטגנים שאלוט, עשבי תיבול ופלפל במשך 3-5 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צמצום
שמנת מתוקה נוספת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את הקוניאק בזהירות להבה על ידי להטות את המחבת לכיוון הלהבה, או להשתמש במשחק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לאחר שהלהבות נרגעו, מרתיחים את הקוניאק לכמה שניות עד שהוא מצטמצם לכמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
5
מוסיפים את הנמל ואת מדיירה יחד ומרתיחים שוב במשך כ 10 דקות, או עד מופחת על ידי שני שלישים. השאירו להתקרר מעט כך שלה לא חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
יציאה
6
מוסיפים את הכבדים, ביצים, חלמונים וחמאה להפחתה ומערבבים בעדינות. לאחר שהחמאה כמעט נמסה, מוסיפים את המלח וכמה פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צמצום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
העברה לבלנדר בליץ במשך 2 דקות או עד חלקה, גירוד הצדדים למטה. מתח לתוך כד; לשפשף את התמהיל נגד המסננת עם החלק האחורי של מצקת. זרוק כל סיביות גידים שנותרו מאחור.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
בדוק תיבול, ואז לשפוך לתוך שמונה 100ml ramekins עמיד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מחממים את התנור ל 110C/מאוורר 90c / גז . קו מחבת חסינת חום עם ארבע שכבות של מגבת מטבח ולשבת ramekins על גבי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים חם מאוד, אבל לא רותחים, מים לתוך המחבת
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
בדוק אם parfaits מוכנים על ידי הטיית אחד מהם לצד תערובת פרפה צריך רק בולטות מעט בקצה ramekin ו לנענע בעדינות באמצע כאשר מזועזע בעדינות. (אל תשכח שזה ימשיך לבשל כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר את ramekins מן המחבת, מגניב ואז להירגע לפחות 4 שעות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
לאטום את parfaits עם חמאה. ממיסים את החמאה במחבת אבל לא נותנים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
להקציף את אגוז מוסקט, רוזמרין וחצי עלי טימין. טעם חמאה לתיבול, ולאחר מכן כף מעל צמרות פרפה, מפזרים את הקורנית השמורה כדי לקשט ולחזור למקרר להגדיר. ישמור במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הצלי, זנגביל וקמצוץ טוב של מלח ים, ואז מטגנים במשך 3 דקות. להתפורר בזעפרן, מפזרים את הסוכר ולהמשיך לבשל במשך כמה דקות עד שהסוכר נמס ומתחיל caramelise, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת
זעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
עצה בחומץ ותפוחים, ואז לבשל 5 דקות עד התפוחים הם רק מתרככים ומצופים ברוטב סירופ. מגניב ומגיש. יכול להיות כפיות לתוך מיכל אטום והחזיק במקרר עד 2 שבועות.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפרפייט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.