פרפה פודינג שוקולד כפול
פרפה פודינג שוקולד כפול עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שמנת כבדה", "סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרפה מנטה דק שוקולד כפול, דלעת ופודינג שוקולד Parfait {GF}, ו עוגת פודינג דובדבנים מצופה שוקולד-פאי fait או פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קורנפלור, 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס קקאו, וקורטוב של מלח בסיר בינוני כבד, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, עד מעובה, על 3 דקות.
מסירים מחום ומקציפים בשוקולד קצוץ וחמאה עד מומסים.
מעבירים פודינג לקערת מתכת וצינה מהירה על ידי הגדרה באמבט קרח וערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
בינתיים, לנצח קרם עם וניל הנותרים 2 כפות סוכר 1 כף קקאו עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
שכבת פודינג ושמנת במשקפיים 8 אונקיות.
Parfaits יכול להתבצע 1 שעה קדימה ומקורר, מכוסה.