פרפי אפרסק ברנדי
יכול להיות שזה הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לכם ברנדי, מיץ לימון, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פירות אפרסק ויוגורט ברנדי, עוגיות אפרסק מנופחות, ו עוגת שקדים אפרסק מנומרת.
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה בלאנש בסיר 3 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מעבירים אפרסקים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים אפרסקים, ואז חצי לאורך ובור.
חותכים אפרסקים לחתיכות 1 אינץ', ואז לזרוק עם מיץ לימון 2 כפות ברנדי בקערה.
לבשל סוכר במחבת יבשה 9 עד 10 אינץ ' כבד על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב לאט עם מזלג (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל, בלי ערבוב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק. בזהירות להוסיף תערובת אפרסק (קרמל יהיה להקשיח וקיטור במרץ) ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל מומס ואפרסקים רכים, על 5 דקות.
מעבירים לקערה וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן מערבבים בכף הנותרים ברנדי.
כף 2 כפות תערובת אפרסק לתוך כל כוס, ואז למעלה עם כף קטנה של גלידה. חזור עם שכבה נוספת של אפרסקים וגלידה וכפית האפרסקים הנותרים על גבי.
אפרסקים ברנדי לשמור, מכוסה ומקורר, 1 שבוע.