קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, נענע ופטה

פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, נענע ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, מנטה ו Fetan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו פשטידות עם נקניקיות ופטה., נקניקיות, פלפל ופשטידות יד פטה, ו דלעת סקווש ופשטידות יד פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם 3/4 כפית מלח. הפוך באר במרכז ולהוסיף את המים, 1/4 כוס שמן הזית והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים עד הבצק מגיע יחד; זה יהיה דביק.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הבצק למשטח עבודה משוריין ללוש עד חלקה ולא דביק יותר, באמצעות מגרד מאפה כדי לשחרר אותו מפני השטח עבודה. לעטוף את הבצק בניילון נצמד; לקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הירוקים ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד נבול, 2 דקות. מערבבים בשמיר, נענע ואורגנו ומבשלים עד נבול, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את התוכן של המחבת למסננת ולתת מגניב. כאשר הירוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסחוט כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה גדולה, לשלב את הירוקים עם גבינת פטה, פרמזן-רג ' יאנו והביצה. מתבלים את המילוי עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
קמח קל גיליון אפייה גדול, מעוטר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; לחתוך ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
10
מגלגלים כל חתיכה עד 9 אינץ 'עגול 1/16 אינץ' עבה. באמצעות צלחת 8 אינץ 'כתבנית, לחתוך דיסק 8 אינץ' מכל סיבוב. תל אחד-רבע מהמילוי במחצית התחתונה של כל דיסק. מקפלים את הבצק כדי לעשות חצי ירח; לחץ על קצה הבצק כדי לאטום. באמצעות מזלג קל מקומח, crimp את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר את פשטידות היד אל תבנית אפייה מוכנה.
12
במחבת גדולה, לחמם 1/4 אינץ ' של שמן צמחי על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים 2 פשטידות בכל פעם ומטגנים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות.
14
מסננים את העוגות על מגבות נייר.
15
מגישים חם.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר קצוץ גסשמיר קצוץ גס1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס פטה מתפורר1/2 כוס פטה מתפורר5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירקות, כגון chard שוויצרי, תרד וירקות שן הארי, נבעו וקצוץ גסירקות, כגון chard שוויצרי, תרד וירקות שן הארי, נבעו וקצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנטה קצוץ גסמנטה קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורגנו קצוץ גסאורגנו קצוץ גס2(חוֹרֶף)פרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנופרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ירוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבהבצל ירוק, פרוס 1/4 אינץ ' עבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב