קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף

פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך גבינת שמנת, תערובת מרק פטריות בשרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סטרוגנוף בקר פטריות, אחד בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, ו פטריות-בשר בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את קרום העוגה לפי הוראות החבילה עבור פאי שני קרום באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
2
תנור חום עד 375 ° F. במחבת גדולה, לבשל בשר טחון, פטריות, בצל ושום על חום בינוני עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
ניקוז.
4
מערבבים בתערובת מרק, פלפל ומים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרקתערובת מרק
פלפלפלפל
מיםמים
5
מוסיפים גבינת שמנת; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה והתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
6
הסר מהחום. מערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
7
יוצקים למחבת מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
אופים ב 191°. במשך 45 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
11
חתוך לחתיכות כדי לשרת.