פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך גבינת שמנת, תערובת מרק פטריות בשרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סטרוגנוף בקר פטריות, אחד בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, ו פטריות-בשר בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את קרום העוגה לפי הוראות החבילה עבור פאי שני קרום באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
תנור חום עד 375 ° F. במחבת גדולה, לבשל בשר טחון, פטריות, בצל ושום על חום בינוני עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים בתערובת מרק, פלפל ומים.
מוסיפים גבינת שמנת; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה והתערובת חמה.
הסר מהחום. מערבבים שמנת חמוצה.
יוצקים למחבת מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
אופים ב 191°. במשך 45 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.