פשטידת דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידת דלעת. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תערובת פשטידת דלעת, סוכר, קליפות עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קליפות עוגה וקריר.(אני משתמש בקרום העוגה Pillsbury מקרר)לרכך ג ' לטין במים במחבת רוטב.מערבבים פשטידת דלעת
חום עד הרתיחה. מערבבים כל הזמן. להפחית לחום נמוך ערבוב כל הזמן לעוד 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף וניל וקריר וצינה עד עבה. (אני בדרך כלל עושה עד לנקודה זו בלילה שלפני, ומקרר את המילוי ואת חלבוני ביצה לילה - אבל הייתי חושב כמה שעות יהיה בסדר אם אתה רוצה לעשות את זה באותו היום)הכה 3 חלבוני ביצה לפסגות רכות הוספת 2 כפות סוכר אחד בכל פעם עד נוקשה.מקפלים לתוך תערובת דלעת.מקפלים ב 3/4 של האגוזים שלך.1/2 של הדלעת שלך מילוי לתוך 2 סרטנים עוגה 1/2 של שוט מגניב על גבי מילוי בכל קרום להפיץ עם מרית
נשאר 1/2 של מילוי דלעת בכל אחדקר עם מרית. מנה כמה כפיות של שוט מגניב שנותר על גבי כל עוגה, ואז לקחת סכין לסובב אותם מעט לתוך המילוי.
מפזרים אגוזי מלך שנותרו. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.