פשטידת הודו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך טורקית או, שיני שום, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. וזה טוב. מתכונים דומים: פשטידת הודו, פשטידת הודו, ו פשטידת הודו.
הוראות
1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים, להסעיר אותו, ואז להרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מביאים את כל החומרים המניה לרתיחה בסיר 4-5 ליטר, קצף ברפרוף, ולאחר מכן להפחית את החום בעדינות מבשלים, מכוסה חלקית, עד מופחת על 4 כוסות, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להשליך מוצקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
כאשר בשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס גס מן העצם, להשליך את העור, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
1
מערבבים יחד קמח, קמח תירס, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
2
טפטוף באופן שווה עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מים
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 3 אינץ'. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
מחממים שמן במחבת 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, גזר, וסלרי, ערבוב מדי פעם, עד זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים פטריות, תפוחי אדמה, שום ו sauté, ערבוב, עד ירקות הם פריך במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטריות
תפוח אדמה
שום
3
הסר מן החום ומערבבים בטורקיה, אפונה, טימין.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
טימין
אפונה
4
העברת מילוי זכוכית 3-31/2 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
לחמם מלאי בסיר 2-3 ליטר על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מעבירים כ-1/2 כוס חמה לקערה קטנה ומקציפים בקמח, מלח ופלפל עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
מלאי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
לטאטא תערובת קמח לתוך המניה הנותרים להרתיח עד מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
יוצקים רוטב מעל מילוי בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
9
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מרדדים את הבצק לתוך סגלגל בערך 10 על ידי 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות, ואז מניחים מעל מילוי וקוצצים עודפי בצק לשטוף עם קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
11
מברשת עם ביצה לבן, ואז אופים עד מילוי בועות וקרום זהוב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
העברה למתלה וקריר מעט, כ -10 דקות.
1
* המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* בצק יכול להירגע עד 1 יום.