קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פשטידת הודו

פשטידת הודו
פשטידת הודו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך טורקית או, שיני שום, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. וזה טוב. מתכונים דומים: פשטידת הודו, פשטידת הודו, ו פשטידת הודו.

הוראות

1
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים, להסעיר אותו, ואז להרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מביאים את כל החומרים המניה לרתיחה בסיר 4-5 ליטר, קצף ברפרוף, ולאחר מכן להפחית את החום בעדינות מבשלים, מכוסה חלקית, עד מופחת על 4 כוסות, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להשליך מוצקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
כאשר בשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס גס מן העצם, להשליך את העור, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
1
מערבבים יחד קמח, קמח תירס, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
טפטוף באופן שווה עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 3 אינץ'. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מחממים שמן במחבת 12 אינץ ' כבדה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, גזר, וסלרי, ערבוב מדי פעם, עד זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות, תפוחי אדמה, שום ו sauté, ערבוב, עד ירקות הם פריך במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
3
הסר מן החום ומערבבים בטורקיה, אפונה, טימין.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
טימיןטימין
אפונהאפונה
4
העברת מילוי זכוכית 3-31/2 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
לחמם מלאי בסיר 2-3 ליטר על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מעבירים כ-1/2 כוס חמה לקערה קטנה ומקציפים בקמח, מלח ופלפל עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
לטאטא תערובת קמח לתוך המניה הנותרים להרתיח עד מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים רוטב מעל מילוי בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
9
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מרדדים את הבצק לתוך סגלגל בערך 10 על ידי 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות, ואז מניחים מעל מילוי וקוצצים עודפי בצק לשטוף עם קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
11
מברשת עם ביצה לבן, ואז אופים עד מילוי בועות וקרום זהוב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
העברה למתלה וקריר מעט, כ -10 דקות.
1
* המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* בצק יכול להירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מלאימלאי
2
כל מנה מכילה כ 552 קלוריות ו 19 גרם שומן.
3
גורמה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, חצוי לאורכו וחותכים לחתיכות בעובי 1/4 אינץגזר, חצוי לאורכו וחותכים לחתיכות בעובי 1/4 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץ גסצלעות סלרי, קצוץ גס1צלע סלרי, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםלבן ביצהלבן ביצה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח1( חצילים)כרישה, קצוץ גסכרישה, קצוץ גס283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות, גזוז לרבעים לאורכופטריות, גזוז לרבעים לאורכו12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1( חצילים)טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץתפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלקים כהה טורקיה (1 רגל ו 1 ירך)חלקים כהה טורקיה (1 רגל ו 1 ירך)1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח תירס צהוב (עדיף אבן קרקע; לא גס)קמח תירס צהוב (עדיף אבן קרקע; לא גס)