פשטידת ירקות מעורבת עם צ'דר ופרמזן
פשטידת ירקות מעורבת עם צ'דר ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. לך לחנות ותביא צ'דר, פרמזן, גבינת ריקוטה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פשטידת ירקות מעורבת עם צ'דר ופרמזן, פשטידת צ'דר ירקות, ו קיש צ'דר ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לחץ על קרום העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ', נשלף התחתון (או 9 אינץ ' מחבת עוגה). תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב תרד, ירקות מוקפצים במקום על גבי קרום לא מבושל. בקערה אחרת משלבים ריקוטה, צ 'דר, חלב, ביצים, דיז' ון, אורגנו, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב. תערובת גבינה כפית על גבי תערובת ירקות קרום עוגה מוכן העליון עם פרמזן.
אופים 20 דקות, עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי קרום הוא חום זהוב.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.