פשטידת ירקות צלויה
פשטידת ירקות קלויה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ירקות מבושלים, רוטב ספגטי גושי, שעועית כליות ללא מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מערבבים ירקות ורוטב איטלקי, לזרוק היטב. תערובת ירקות כפית על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד ירקות משחימים קלות, ערבוב פעם אחת.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מערבבים תערובת ירקות קלויה, רוטב ספגטי, ושעועית כליות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ', ערבוב היטב.
לפרוש בצק על משטח עבודה; מפזרים בצק עם זרעי שומר.
רול בצק למלבן 14-x 10 אינץ'; מקום על תערובת ירקות.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.
טיפ: זרעי השומר מוסיפים טעם לבצק קרום הפיצה המקורר והופכים אותו לקצת יותר מיוחד.