קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידת מרנג צ'רי גבינת שמנת

פשטידת מרנג צ'רי גבינת שמנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי המרנג של גבינת שמנת. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 297 קלוריות. תמורת 78 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, חומץ, חלבוני ביצה ותמצית וניל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פשטידת גבינת שרי-או, פשטידת גבינת שרי ברי ופאי מרנג שרי.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים חלבונים וחומץ במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות, מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה את פירורי הקרקר, אגוזי הפקאן, אבקת האפייה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
מלוחים כתושים (בערך 12 קרקרים)מלוחים כתושים (בערך 12 קרקרים)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים על התחתית ומעלה את הדפנות של צלחת עמוקה משומנת בגודל 9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 14-18 דקות או עד שהמרנג שחום קל. מצננים על רשת (קליפת המרנג תיפול במרכז).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והוניל עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה קצפת. כף לתוך קליפת מרנג. מעל עם מילוי פאי. מצננים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

ניתן לשלב פאי עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.