פשטידת עוף מיושנת
פשטידת עוף מיושנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, קורנית, תפוח אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פשטידת עוף מיושנת, פשטידת עוף מיושנת, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או כף קל 75 אונקיות (כ 1/2 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 75 אונקיות (כ 1/2 כוסות) קמח 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך 7 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 5 כפות מי קרח; מערבבים רק עד לח. לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 5 אינץ'; כיסוי עם ניילון נצמד. צ ' יל 15 דקות.
רול בצק לתוך 12 x 8 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות. לצנן בצק עד מוכן לשימוש.
כדי להכין מילוי, להמיס 2 כפיות חמאה בתנור הולנדי על meduim-חום גבוה.
מוסיפים גזר, בצל וקורנית; מבשלים 8 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים מרק ותפוח אדמה; מביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 10 דקות.
מערבבים קמח ומים 1/3 כוס בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. החזר תערובת תפוחי אדמה לרתיחה. לאט לטפטף תערובת קמח לתוך תערובת תפוחי אדמה, ערבוב כל הזמן. מבשלים 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים עוף, אפונה, 1/2 כפית מלח, ופלפל. תערובת עוף כפית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
מניחים בצק על גבי תערובת עוף, לחיצה על קצה המנה.
חותכים 4 חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. בעדינות לצחצח קרום עם חלב.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד זהב תוסס.