פשטידת עוף עם עשבי תיבול וקרום צ'דר
פשטידת עוף עם עשבי תיבול וקרום צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, חלב, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1209 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרום עוגה מן שקיות; unroll 1 קרום ב ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. לחץ בחוזקה נגד צד ותחתון של צלחת.
מפזרים 2 כפות קמח על משטח העבודה; לפרוש קרום שני על פני השטח.
מפזרים גבינה ותימין באופן שווה על פני הקרום, לחיצה על קרום עם הידיים, ואז עם סיכה מתגלגלת כך שרוב הגבינה מקבל לחוץ לתוך הבצק.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. מערבבים 1/3 כוס קמח עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף מרק וחלב, ערבוב עד מעובה. מערבבים עוף וירקות מעורבים; חום עד חם.
תערובת עוף חם כפית לתוך צלחת מצופה קרום.
מניחים את הקרום עשב וגבינה, בצד גבינה למעלה, מעל מילוי; קצה חותם וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
אופים 30 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.