פשטידת עוף של סבתא
פשטידת העוף של סבתא היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו אפונים, עוף, קציצות פשטידת בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרום עוגה צלחת עמוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים נפלא כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, מניחים עוף ומים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל חשפו במשך 30 דקות, הוספת מים לפי הצורך. כאשר העוף מבושל ועדין, לקטוף את כל הבשר מעל העצמות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
פתח 1 פחית של מרק פטריות שמנת ויוצקים לסיר קטן.
מוסיפים אפונה קפואה וגזר, מים ועוף מרק לפי הטעם. מבשלים הכל ביחד עד המרק הוא חלק.
מוסיפים בשר עוף ומערבבים הכל ביחד.
יוצקים תערובת עוף ומרק לתוך קרום עוגה אחת ומכסים עם הקרום השני. לאטום את הקצוות לחתוך חור קיטור קטן בקרום העליון.
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום. יאמי!