צ'רי אגוזים פריך
Cherry Nut Crisp הוא קינוח שמגיש 9. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. תמורת $1.29 למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, טפיוקה לבישול מהיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18%, וזה די גרוע. נסו פריך תפוח-אגוז מיושן, פריך ג'ינג'ר-אגוז אפרסקי ופריך שיבולת שועל מיושן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים את הדובדבנים, שומרים 3/4 כוס מיץ. בקערה גדולה מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, הטפיוקה, התמצית, המלח, צבע המאכל אם רוצים ומיץ שמור; מניחים בצד למשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הקרום. לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת; לְהַפְרִישׁ.
לציפוי, בקערה קטנה נוספת, מערבבים את הקמח, הסוכר החום, הפקאנים ושיבולת השועל
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים את תערובת הדובדבנים את; יוצקים לקרום.
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-375 מעלות; אופים 30-35 דקות יותר או שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Viva Diva Moscato Colada עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-11 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק עם טעם טבעי של קוקוס ואננס. בצבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים של מוסקטו. מצוין כאפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.