צ'אודר תירס מתוק קלוי דורש על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 428 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק תירס מתוק, תירס מתוק גלם מרק קשיו, ו תירס מתוק גלם מרק קשיו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
3
שים את התירס על הגריל ומבשל במשך 5 עד 6 דקות, הופך לפי הצורך חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את התירס מן הגריל וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לשים תירס, גזע למטה בקערה גדולה עם סכין חדה, להסיר את הגרעינים, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
5
שים את קלחי התירס לתוך סיר מלאי גדול, להוסיף את המים, ציר עוף, מלח, פלפל, שום, פלפלים, גבעולי כוסברה, שאלוט וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
6
שים את הסיר על חום גבוה ולהביא אותו לרתיחה חזקה. מבשלים 45 דקות, ואז מסננים את המוצקים. מגניב.
7
בסיר בינוני, לכסות את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם 3 כוסות של מלאי מקורר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד מזלג מכרז, כ -15 דקות. לאחר מכן להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את 4 כפות החמאה, ופעם נמסו, מוסיפים את הבצל לקוביות, חצי מגרעיני התירס והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
9
לטגן עד מחבב זהב מתחיל להיווצר על החלק התחתון של מחבת, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 3 כוסות של המניה ומבשלים במשך 30 דקות. לקרר את התערובת במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף אותו בזהירות לבלנדר ו מחית.
מרכיבים שתצטרך
11
נגב את סיר המניות נקי, לשים אותו על חום בינוני גבוה ולהוסיף את הבייקון. מבשלים עד פריך, ואז לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את שארית 1 כף החמאה לשומן הבייקון, יחד עם שאר התירס. מתבלים עם מלח ופלפל וטחון במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את המניה ותפוחי האדמה ומשלבים היטב. מערבבים את השמנת הכבדה, מוסיפים את תערובת פירה תירס.
מרכיבים שתצטרך
14
חום דרך ולהתאים תיבול, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים מקושטים עם כוסברה מנה של קרם צ ' יפוטלה ומלחיות מתובל.
מרכיבים שתצטרך
16
בקערת זכוכית קטנה, מוסיפים את הקרם ומכים עם מיקסר חשמלי עד נוקשה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את הצ ' יפוטלה, המלח והפלפל, לפי הטעם, גרידת מיץ ליים לנצח עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיפים את הכוסברה ומתבלים במלח, במידת הצורך. מקררים מכוסה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
19
מחממים התנור ל 300 מעלות F. להתאים תבנית אפייה עם מתלה.
20
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה ומערבבים היטב. בקערה קטנה נפרדת, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיפים את התבלינים ומכים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
22
מורחים על 1/2 כפית של התערובת בעדינות על כל קרקר ולהגדיר אותם על המדף בתבנית האפייה. לאחר כל נעשים, אופים במשך 5 דקות.