צ'אטני אגס
אם יש לך קינמון טחון, פלפל, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו צ'אטני אגס, צ'אטני אגס, ו חלפיניו-צ'אטני אגס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 12 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי גדול. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד אגס הוא מכרז. מערבבים בפקטין נוזלי; תערובת לחזור לרתיחה, ומרתיחים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
הסר מהחום, ו לרפרף את קצף עם כפית מתכת.
יוצקים צ 'אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות, ממלאים כל אחד עד 1/4 אינץ' מלמעלה; חישוקי צנצנת לנגב. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
צנצנות תהליך באמבט מים רותחים 5 דקות.
הערה: אם צ ' אטני אינו מעובד באמבט מים, ניתן לאחסן צנצנות אטומות במקרר עד שבוע 1.