קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות110
ציון בריאות0
מגזין

צ'אטני אגס

צ'אטני אגס
אם יש לך קינמון טחון, פלפל, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו צ'אטני אגס, צ'אטני אגס, ו חלפיניו-צ'אטני אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 12 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי גדול. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד אגס הוא מכרז. מערבבים בפקטין נוזלי; תערובת לחזור לרתיחה, ומרתיחים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטין נוזליפקטין נוזלי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר מהחום, ו לרפרף את קצף עם כפית מתכת.
3
יוצקים צ 'אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות, ממלאים כל אחד עד 1/4 אינץ' מלמעלה; חישוקי צנצנת לנגב. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
4
צנצנות תהליך באמבט מים רותחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
הערה: אם צ ' אטני אינו מעובד באמבט מים, ניתן לאחסן צנצנות אטומות במקרר עד שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן