הסר את רגלי הסרטן מהגוף והשתמש בקרקר אגוז כדי לפצח את הקליפות, כך שהבשר יכול להיות מוסר בקלות ברגע שהוא מוגש (להשאיר את הבשר בקליפה). לשבור את הגוף לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי שוב לשני חצאים או שלישים. אתה יכול לבחור לשמור את בשר הסרטן בקטעי הגוף לשרת אותו ככה (יותר עבודה עבור אוכל) או שאתה יכול לבחור את בשר הסרטן ממקטעי הגוף. אם אתה בוחר את בשר הסרטנים, נסה לשמור אותו בחתיכות גדולות. שמור את הקליפה העליונה של הסרטן להכנת מלאי.שים לב שאתה יכול להשתמש דגים מוכנים או מלאי רכיכות, או שאתה יכול לעשות משלך. אם אתה לא עושה את המניות שלך, אתה יכול להשליך את הגוף פגז הסרטן העליון. אם מלאי רכיכות מוכן אינו זמין, הייתי לשלב כמה מלאי דגים מוכנים (זמין בשווקים רבים, כולל סוחר ג ' ו) עם מיץ צדפות.3 להכין את השרימפס: לפצל את קליפות שרימפס במורד הגב ולהסיר את הווריד השחור. (ראה כיצד לקלף ולאכול שרימפס.) מצאתי את הדרך הקלה ביותר לעשות זאת, מבלי להסיר את הקליפה, היא להניח את השרימפס על צידו ולהכניס סכין קטנה לקצה הגדול של השרימפס, עם הלהב מצביע החוצה מהגב (הרחק מהשרימפס והידיים שלך). ברגע שיש לך לפצל את קליפות שרימפס, אתה יכול להפוך את הסכין לכיוון השרימפס, וחותכים בקצת כדי למצוא את הווריד השחור. תוציא את הווריד כמה שאתה יכול. אתה יכול כנראה גם להשתמש זוג מספריים מטבח כדי לחתוך את הגב של השרימפס.לחלופין, אתה יכול להפגיז את השרימפס ולדבוק בהם. Shell-on מקנה יותר טעם; shell-off קל יותר לאכול. 4 להפוך את בסיס המרק: בסיר מכוסה 8 ליטר עמוק, בצל קצוץ ופלפל פעמון על חום בינוני בשמן זית עד רך.