צ'ילה קרום מתלה של כבש
צ'ילה קרום מתלה של כבש דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, פירורי לחם, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 11 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. נסו מתלה כבש קרום, מתלה טלה עם קרום עשב, ו מתלה טלה עם קרום עשב עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את שאלוט וטימין ומקפיצים עד לריכוך, כ -2 דקות.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילה ומערבבים.
מוסיפים את פירורי הלחם ומקפיצים עד להזהבה, כ -5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מוציאים את הפירורים לקערה קטנה ומניחים להתקרר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
באותה מחבת גדולה על אש גבוהה מחממים את השמן. עובדים בקבוצות, מוסיפים את מדפי הטלה למחבת, הצד המעוגל כלפי מטה. צורבים עד להשחמה, 3 עד 5 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך נקי, צרוב כלפי מעלה.
מורחים 2 כפיות מהחרדל על כל מתלה. לחץ על פירור ציפוי לתוך חרדל על המדפים, מחלק שווה.
מעבירים לתבנית אפייה עם מסגרת. צולים בתנור עד לקבלת הרצוי, 25 דקות לבאר בינונית.
תנו לטלה לנוח 5 עד 7 דקות לפני החיתוך. מסדרים את הכבש הפרוס על מגש הגשה ומגישים.