קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות49
מגזין

חזה בריסקט חמוץ מתוק

חזה בריסקט חמוץ מתוק
המתכון חמוץ מתוק בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם בצל, ציפורן מ 1 ראש שום, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. נסו חזה בריסקט מתוק ומתובל, בריסקט מטוגן עם תפוחי אדמה מתוקים, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לשפשף חזה בקר בנדיבות עם מלח ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים שמן צמחי למחבת מעיל שווה וכאשר השמן חם והוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים את חזה הבקר וחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להעביר את חזה הבקר לתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מוסיף את הירקות למחבת סאוט. מבשלים עד שהם מתחממים ומתחילים להתרכך, כ -5 דקות. ואז לשפוך את הירקות על חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
לטאטא יחד את העגבניות, סוכר, מלאי וחומץ בקערת ערבוב ואז לשפוך אותו לתוך אותו מחבת סאוט. מבשלים במשך כמה דקות כדי לקבל את כל הטעם מתוך המחבת, ולאחר מכן לשפוך מעל חזה. זה צריך להיות לפחות 3/4 של הדרך שקוע בנוזל. מכסים את המנה באופן רופף בנייר אלומיניום ואופים במשך 8 עד 10 שעות עד מכרז והבשר מתחיל להתפרק. חותכים דק ומגישים עם ירקות ונוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם