קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע

צ'ילי דו-שעועית בלילות שבוע
צ'ילי דו-שעועית בלילה הוא מנה עיקרית שמגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 440 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית, אבקת צ'ילי, אורז חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי שעועית שחורה בלילה, צ'ילי שעועית שחורה בלילה, ו צ'ילי שעועית שחורה בלילה.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את הג ' לפנוס, הבצל והחומץ ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, אבקת הצ ' ילי ואבקת חמשת התבלינים אם משתמשים, ומגבירים את האש לגבוהה. מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה את השעועית ומחזירים לרתיחה מלאה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שמסמיך מעט אך עדיין מרק, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
ממלאים כל קערה בכ - 1/2 כוס אורז. מצקת את הצ 'ילי מעל, מפזרים את הצ' דר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טוטוס טוס קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון ותפוז כתום, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי חצוף וסלעי לטעמי ההדרים, פירות הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.