זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פתיתי פלפל, פלפל, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 3-צמחוני קינואה צ' ילי + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת אפייה זכוכית, מערבבים יחד את רוטב ווסטרשייר, שום, 2 כפות פתיתי פלפל אדום, חומץ, אורגנו, בזיליקום, פלפל שחור ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פתיתי פלפל אדום
פלפל שחור
שמן זית
אורגנו
חומץ
שום
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
2
מניחים את הבשר לתוך הרוטב; מכסים ומשרים לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך מרינדה. להשחיל את הבשר במרינדה, פלפלים חריפים ופלפל אדום על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
Arbol צ ' ילה
מרינדה
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
5
גריל שיפודים על 4 עד 6 דקות בכל צד, או עד הבשר הוא של doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
6
מניחים סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
7
הסר בשר ופלפלים משפדים, ומניח אותם במחבת. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, ומערבבים עגבניות ושעועית פינטו.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.