צ'ימיצ'ורי הליבוט טאקו
המתכון Chimichurri Hellibut טאקו יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פילה הליבוט, עלי פטרוזיליה שטוחים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סטייק והליבוט צ'ימיצ' ורי, הליבוט פאן-גריל עם צ'ימיצ' ורי, ו הליבוט בגריל עם צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. לאט לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים דגים בצלחת רדודה; לשפשף תערובת על דגים. כיסוי וצינה 2 שעות.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל שחור.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר מהגריל. לשבור דגים לחתיכות.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות.
בחירה בת-קיימא: האליבוט אלסקה הפראית היא האפשרות הטובה ביותר. אם הוא אינו זמין, בחרו בהליבוט פסיפי אחר, או בבס מפוספס אחר או בקלה שנתפסה בקו אמריקאי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.