המתכון Chimichurri שרימפס מראש סלט תירס יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פתיתי צ'ילי, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו סלט מלפפון במרינדה עם צנוניות, שמיר ושרימפס, שרימפס במרינדה, ו חבישת לחם תירס בהזמנה מראש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat. לשפשף את העור פלפל עם 2 כפיות שמן, ולזרוק שומר עם עוד 2 כפיות שמן 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
להניח פלפל ושומר, בשכבה אחת, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. מטגן, ערבוב שומר ופלפל מסתובב, עד עור פלפל חרוך וסדוק ושומר הוא רק מתחיל חום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תן לפלפל להתקרר, ואז לקלף את העור, להשליך זרעים דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה עם חמאה ומלח קמצוץ גדול. מרתיחים תירס עד גרעינים להפוך צהוב בהיר, 3 עד 4 דקות, ואז להסיר. תנמיך את החום לרתיחה ותוסיף שרימפס. מבשלים בעדינות עד רק ורוד בהיר, על 3 דקות, ואז לרוץ מתחת למים קרים מאוד, קליפות פגזים devein.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים גרעינים את התירס ומערבבים בקערה עם שרימפס,שומר ופלפלים. מקררים עד שמוכנים לאכול.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
עבור chimichurri, לשלב כוסברה, פטרוזיליה, 1/4 כוס שמן, חומץ, פתיתי צ ' ילי ושום בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד בשילוב אבל קצת עבה; העונה עם מלח קמצוץ. לקרר chimichurri לילה; לפני אכילה או לקחת ללכת, לקפל לתוך סלט תירס וחסילונים.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.