צ'ימיצ' ורי שרימפס וסלט תירס
המתכון Chimichurri שרימפס מראש סלט תירס יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פתיתי צ'ילי, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו סלט מלפפון במרינדה עם צנוניות, שמיר ושרימפס, שרימפס במרינדה, ו חבישת לחם תירס בהזמנה מראש (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. לשפשף את העור פלפל עם 2 כפיות שמן, ולזרוק שומר עם עוד 2 כפיות שמן 1/8 כפית מלח.
להניח פלפל ושומר, בשכבה אחת, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. מטגן, ערבוב שומר ופלפל מסתובב, עד עור פלפל חרוך וסדוק ושומר הוא רק מתחיל חום, על 15 דקות.
תן לפלפל להתקרר, ואז לקלף את העור, להשליך זרעים דק קוצצים.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה עם חמאה ומלח קמצוץ גדול. מרתיחים תירס עד גרעינים להפוך צהוב בהיר, 3 עד 4 דקות, ואז להסיר. תנמיך את החום לרתיחה ותוסיף שרימפס. מבשלים בעדינות עד רק ורוד בהיר, על 3 דקות, ואז לרוץ מתחת למים קרים מאוד, קליפות פגזים devein.
חותכים גרעינים את התירס ומערבבים בקערה עם שרימפס,שומר ופלפלים. מקררים עד שמוכנים לאכול.
עבור chimichurri, לשלב כוסברה, פטרוזיליה, 1/4 כוס שמן, חומץ, פתיתי צ ' ילי ושום בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד בשילוב אבל קצת עבה; העונה עם מלח קמצוץ. לקרר chimichurri לילה; לפני אכילה או לקחת ללכת, לקפל לתוך סלט תירס וחסילונים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.