קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

צ'ימיצ' נגות בקר מטוגנות בשמן עמוק עם גוואקמולה

צ'ימיצ' נגות בקר מטוגנות בשמן עמוק עם גוואקמולה
צ'ימיצ' נגות בקר מטוגנות בשמן עמוק עם גוואקמולה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 1299 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם כמון טחון, בקר טחון, מלח סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. מתכונים דומים: לחמניות בקר מטוגנות בשמן עמוק (מרטבק טלור), טוב יותר מצ'ימיצ' נגות מטוגנות, ו צ'ימיצ' נגות מטוגנות בתנור בריא.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ או קיסמים עגולים .
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
פורסים כל אבוקדו לחצי לאורכו, קופצים החוצה זרע להחליק את העור. מרסקים את האבוקדו בקערה ומוסיפים בצל, צ ' ילי, כוסברה, מיץ ליים, עגבניות ושום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומניחים לשבת במקרר כמה שעות כדי לאפשר שילוב של טעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים טורטיות ומפזרים על כל 1/8 כוס גבינה. התחל לחמם שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בטיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים בצל עד לשקיפות. למחבת זו מוסיפים בקר טחון, רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח סלרי ומלח ופלפל, ומבשלים עד להשחמה. מחלקים את תערובת הבשר לכמויות שוות במחבת. לאחר מכן בעזרת כף מחוררת כדי להשאיר עודפי נוזלים מאחור, העבירו את תערובת הבשר למרכז כל טורטיה וקפלו את הטורטייה לחבילה סגורה ואבטחו בעזרת שיפוד עץ או קיסמים עגולים. מטגנים עמוק צ 'ימיצ' נגות עד להזהבה. (לחלופין, תוכלו לדלג לחלוטין על שלב הטיגון העמוק על ידי סידור חבילות הצ 'ימיצ' נגה על תבנית עם נייר אפייה ולאפות עד שהגבינה נמסה והטורטיות מתחילות להתייצב, בערך 5 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלח סלרימלח סלרי
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הסר שיפודים / קיסמים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -45 דולר.
מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגון סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד שורה של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.